Jobbfunderingar och aj aj

Jag har i vanlig ordning letat jobb till ingen större nytta. Är det bara jag, eller är det extra tunnsått på jobbfronten nu? Jag hade hoppats en del på det senaste jobbet jag sökte också, men än så länge har jag inte hört något. Trist, för jag tyckte sannerligen jag hade vad de sökte. Nåväl, riktigt än är det väl inte kört.

Det ultimata jobbet för mig hade i nuläget varit ett 8-17 jobb (med flextid) på vardagar i min kommun och på en fast arbetsplats så jag inte behövde resa runt i jobbet. Med resa runt menas allt som innebär att man förflyttar sig från sin arbetsplats. Alltså inga trädgårdsanläggarjobb.  Någon som har ett passande jobb till mig? Hör av er!

För övrigt är det en aj aj-dag idag, vilket innebär sprillans ny, kraftig träningsvärk. Inget i magmusklerna, vilket är aningen förvånande. Desto mer ont i vaderna (oerhört väntat), baksidan av låren, axlar/skuldror, biceps och triceps. Det sistnämnda jublar jag faktiskt åt, för det var ett tag sedan jag hade träningsvärk i dem! Gårdagens armhävningsvarianter tog verkligen. Det känns som om träningsvärk är vardagsmat just nu och det enda jag undrar är hur länge det kommer vara så. En månad? Mer?

Knäet är lite si och så. Det var mycket bättre igår på träningen, jag fixade rentav riktiga knäböj utan att det gjorde ont. Testade några rejäla hopp dock och det skulle jag visst inte ha gjort, för där högg det till. Har jag sabbat den förbättring jag hade hunnit åstadkomma? Jag vet inte, för knäet känns hyfsat idag och jag har ingen lust att testa det för att se om det är något som gör ont. Jag fortsätter ta det lugnt (undviker fortfarande trapporna här), Warpar 3ggr/dag och hoppas på det bästa.

Annonser

Om h7elieng

- energisk och för tillfället träningstokig hortonom med en passion för fantasyböcker, djur och natur.
Det här inlägget postades i Kickboxning, Vardagsliv. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s