Framtidspanik

Det slog mig idag när jag gjorde en intresseanmälan på en liten etta; hur i hela friden ska jag lyckas klämma in alla mina möbler på en så väldigt liten yta? Jag lovar, det kommer vara tekniskt omöjligt! Det kommer knappt finnas några väggar att utnyttja och lika illa ställt kommer det vara på fönsterfronten. En etta har bara fönster åt ett enda håll. I nuläget har jag en massa växter i tre olika fönster, varav INGA växter står i vardagsrumsfönstrena då det är på tok för mörkt där. I en etta skulle jag i princip bara ha köksfönstret att utnyttja om det är för mörkt i vardagsrumsfönstrena. Hm, lycka till med den kombinationen.

Jag har räknat lite på antalet bokhyllor härhemma också och konstaterat att jag på något vis ska lyckas trolla in fem extra breda Billy, två normalbreda och en cdhylla var jag än flyttar. Då måste jag på något magiskt vis även få till en tv-bänk i den kombinationen OCH klämma in ett piano. Be mig inte skära ned på antalet bokhyllor, för det går inte. Jag behöver garanterat varenda en av dem och lär ändå känna att jag har för få hyllor till alla böcker och dvd:er. Sedan har vi min långa byrå och skrivbordet. Återigen; jag behöver väggyta! En tvåa hade passat mig hundra gånger bättre rent ytmässigt, men för att ha råd med en tvåa skulle jag först behöva ett fast jobb. Någon som har ett att erbjuda?

Alternativ två; vinn en massa pengar på triss eller dylikt, köp en bostadsrätt i lämplig storlek och var glad. Hur troligt är det på en skala att jag lyckas med det? Inte alls skulle jag vilja säga, men drömma kan jag.

Annonser

Om h7elieng

- energisk och för tillfället träningstokig hortonom med en passion för fantasyböcker, djur och natur.
Det här inlägget postades i Vardagsliv. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Framtidspanik

 1. Elisabet Norell skriver:

  Jag känner med dig:-| Förstod att det skulle krångla med boende. Och inte kan du dela med någon heller -det skall då finnas två kök, två hallar, två toaletter osv -dvs två lägenheter. Håller tummarna för lagringsmöjligheter och lägenhet. Tänk på att du kan lagra endel böcker, allt behöver väl inte vara framme???
  Muntra upp dig med att titta på tårtor av alla konstiga slag! http://www.cakewreck.blogspot.com Jag skrattade åt tomtar som ”landat” huvudstupa i tårtan och grälade på den som ”köpt” tårtor till barndopet men inte fattat skillnaden mellan casket och basket… Nåt sådant. Du får leta dig fram.

 2. Elisabet skriver:

  Förutom LAGRA LAGRA LAGRA så skall jag bara säga att DU glömde skriva att du förutom lottvinsterna siktar på att få tag på en snäll, ung (?)och trevlig mångmiljonär som har minst ett stort hus för dig och katterna att trivas i. En bil skall han givetvis förära dig… Den skall parkeras i garaget mellan orangeriet och stallet;-)

 3. Elisabet skriver:

  fel på tidigare webadress, här är rätt:
  http://cakewrecks.blogspot.com
  Det finns (minst) två sidor med sci-fi -de var bra! Bröllopstårtor som ser annorlunda ut var fina också. Den första bilden där var en flugsvampsmönstrad sak med två spöken. Häftiga tårttävlingar i USA, inte underligt att det finns så specialiserade tårtdekorationsverktyg.
  Muntra upp dig nu med fula och fina tårtor!

  • h7elieng skriver:

   UNDERBAR länk!

   Hrm, gällande mina böcker så…ehh…måste jag ha alla böcker framme. Mitt hjärta klarar inte att de ligger nedpackade i en låda, inte ens barnböckerna. Får jag bara plats med bokhyllorna så får jag plats med böckerna. 🙂 Pärmar med gamla skolpapper kan däremot förpassas till källarförråd.

   Just ja, mångmiljonäralternativet glömde jag. Tur du påminde mig. 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s