Mycket har hänt

Jag har varit pinsamt dålig på att uppdatera här, så nu får ni en snabbversion av saker och ting.

Kickpasset i onsdags visade tydligt att jag hade tappat lite i främst kondition, men även styrka i form av otränade triceps. Jag som fixade 35 armhävningar på raken innan jag blev sjuk, hade nu stora problem med att ens sätta 20. Okej att det var i slutet av passet när jag var supertrött som jag testade, men i alla fall. Det har inte hindrat mig från att vara duktig förut. Jag hoppas nu att det kommer gå kvickt att bygga upp det jag förlorat.

I torsdags var jag på klubben igen, fast inte för att träna utan för att fota när det kom kungligheter. Riktigt roligt att de har sådant förtroende för mig där att de ville att jag skulle fotografera! Det blev några bilder som jag förvisso inte är supernöjd med, men jag är rätt säker på att de andra blir nöjda. De har inte riktigt samma höga krav på bilderna som jag själv. Jag skulle ha kört ett längre skärpedjup, så alla blev skarpa på en gång. Nu är istället den ena kungligheten skarp, personen bredvid inte fullt så skarp och personen bredvid den ännu ett snäpp suddigare. Det är som vanligt lätt att vara efterklok. Då det var thaiboxningsträning den kvällen så fotade jag förstås det också. De har trots allt tjatat på mig om att komma och fota tidigare, så de var rätt lyckliga över att jag var på plats och firade det hela med att be mig ta en gruppbild. Det kommer visst hänga en del av mina alster på väggarna så småningom, men det är bara kul. Jag lyckas onekligen göra reklam för mig själv och vem vet, kanske det kan leda till något bra någon gång? 🙂

Igår kväll tränade jag kickboxning igen och även om jag inte blev lika död efter gårdagens pass som efter onsdagens, så kände jag av den. Vi fick för första gången ha J (en i gruppen) som tränare och bortsett från att jag tycker att han inte talar tillräckligt högt, så klarade han sig bra. Uppvärmningen körde vi 5 min av respektive hopprep, knäa med hantlar och köra slag och sparkar mot säck. Sedan lite sedvanlig skuggboxning och skuggsparring. Kickträningen i sig blev diverse olika kombinationer mot mittsar, såväl som lite på-tu-man-hand-träning med R. Skoj! Lite fri sparring på det och bortsett från att mitt balanssinne tycks ha gått i dvala under mitt uppehåll (jag druttade i marken två gånger, hallå!?) så gick det väl hyfsat. Det verkar som om jag äntligen har fått in i min skalle att lowkicks och att fintslå är ypperliga sätt att få in träffar på den andre! Det tar sig alltså och det kan nog bli något vettigt av mig så småningom.

Har jag sagt att vi numera är hela fyra tjejer i avancerade gruppen? Det är en tjej som haft ett års uppehåll från kickboxningen som har kommit tillbaka, så det är kul! Hon är dessutom kortare än mig, så jag är inte längre minst. 😛

Till sist; det kommer nog bli halvtaskigt med blogguppdateringar ett tag till, för min käre storebror gav mig Dragon Age II så när jag inte gör allt det där jag måste göra, så kommer jag sitta klistrad vid datorn och spela. Mitt nya alter ego heter Marian Hawke. Jag kunde bytt förnamn om jag velat, men Marian påminde rätt mycket om mitt eget förstanamn (tro det eller ej, mitt tilltalsnamn är faktiskt mitt andranamn) så därför behöll jag det. Jag hann bara spela en timme sent igår kväll, så jag har inte mer än hunnit påbörja storyn. Det är väldigt lite jag hunnit bilda mig en uppfattning om, men jag vet att jag gillar den nya strukturen på specialiseringarna – det är tusen gånger enklare att se de olika inriktningarna redan från början.

Annonser

Om h7elieng

- energisk och för tillfället träningstokig hortonom med en passion för fantasyböcker, djur och natur.
Det här inlägget postades i Fotografering, Kickboxning, Thaiboxning, Vardagsliv. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s