Buzzdags #Mjau Vaganza

Extremt tidigt imorse dök Buzzadorpaketet med Mjau Vaganza-produkter upp bakom dörren. Arion och Helios lät mig knappt packa upp varorna, så intresserade var de. Paketet innehöll lyxiga gourmeträtter i 50 g portionsförpackningar, gourmetsnacks, varuprover att dela ut, små miniklädrollers och små borstar.

Till lunch började jag med att öppna gourmeträtten skaldjur i örtsås. Där fick jag inte ens chans att ställa ned fatet på golvet innan Arion hoppade upp för att sno åt sig en tugga. Helios blev lite förtjust han och skulle också försöka sno åt sig mat innan man egentligen fick. När fatet väl kom ner på golvet så försvann all mat i ett nafs. Kräsna Helios tyckte alltså att det här var mat man absolut var tvungen att äta mer av än bara någon tugga, så tummen (tassen) upp!

Nu är en portionsförpackning alldeles för lite för två katter, så jag testade även kycklingrätten. Arion var minst lika glad i den, medan Helios tyckte det räckte med några tuggor. Så, hos honom var den godkänd, men inte mer än så.

De fick även testa gourmetsnacksen, i det här fallet med lax. Den fick högsta betyg, för det var ett fasligt tiggande om mer. Sedan hade jag lagt lite prover i min ryggsäck då jag ska dela ut Mjau Vaganza till en arbetskollega imorgon. Jag kan säga att det gjordes rätt många inbrottsförsök i den väskan… Det slutade med att jag fick gömma den tills de glömde bort den. Sammanfattningsvis; en bra början på kampanjen!
vaganza_skaldjur

Annonser

Om h7elieng

- energisk och för tillfället träningstokig hortonom med en passion för fantasyböcker, djur och natur.
Det här inlägget postades i Buzzador, Katterna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s