Om mig

Jag är utbildad hortonom och har även gått en KY-utbildning inom trädgård, inriktning trädgårdsanläggning. Trädgårdsintresset har funnits sedan barnsben, så det föll sig naturligt att utbilda sig inom det området. Huruvida det var ett smart drag är en annan femma.

Som person är jag väldigt energisk, vilket märks tydligt när jag jobbar eller bara är i farten. Jag är inte typen som fixar att rulla tummarna, jag måste ha något att sysselsätta mig med. Utöver det gillar jag att röra på mig och det ska inte vara någon långsamt takt jag rör mig i! Å nej, går jag så går jag snabbt och springer jag i vad jag anser vara långsamt tempo så tycks det vara andra personers normalhastighet (alltså inte särskilt långsamt).

Träning är något jag gillar. Tidigare hade jag bara ridningen, men under våren/sommaren 2010 lade jag till både löpträning och viss styrketräning på hemmaplan. Hösten 2010 byttes löpning och styrketräning ut mot kickboxning tre gånger i veckan. Våren 2011 blev det thaiboxning istället för kickboxning.

Jag har lugna sidor också. Pysslar med växterna, sitter och läser böcker, framför allt fantasy. Spelar gärna RPG-spel också, såsom Dragon Age och Mass Effect. Följer en hel del tv-serier och så myser jag förstås med mina katter!

Fotograferar gör jag också och då det intresset är rätt stort fick det ett eget menyval! Läs mer där.

Annonser